Thuis

Guangzhou Homey Construction Limited

Bedrijfsprofiel

Homey Construction Limited (wij roepen het hieronder „Huiselijk“) een professionele leverancier van Dichtingsproduct en Kleefstof in China met 16 jaar voert ervaring uit. Wij hebben twee productieinstallaties die rond 50.000 vierkante meters zijn. Het productievermogen is 20 containers een dag.

 

Wij hebben een groot beheersteam voor Kwaliteitsborging, verkoop en productie. Het product volledig in overeenstemmingsce standaard en Europese standaardiso11600.

 

Het ontwikkelen van verschillende producten voor verschillende Huiselijke klantenbehoeften, dient aan klanten een breed assortiment van:

• Het Schuim van het nevelpolyurethaan

• Siliconedichtingsproducten

• Lidstaten Polymer

• Acryldichtingsproducten

• Vloeibare Spijkers

• Polyurethaandichtingsproducten

 

Onze Overzee Markt

Huiselijk is in een dichte verhouding met zijn klanten, die zijn producten aan over 60+-landen zoals Australië, Spanje, Turkije, de V.A.E, Brazilië, Indonesië enz. en toegang tot een waaier van hoge prestaties, en concurrerend prijsproducten verdelen. Wat meer, wij is privé etiketsamenwerking op lange termijn met beroemde merken wereldwijd hebben gevestigd.

 

 

R&D

Een team van hoogst gekwalificeerde onderzoekers, ingenieurs en technici werkt onophoudelijk aan de ontwikkeling van nieuwe die producten en toepassingen aan de specifieke behoeften van klanten in verschillende landen worden aangepast.

 

R&D-de activiteiten worden gegroepeerd onder de volgende twee onderwerpen:

• Overeenkomstig klantenbehoeften, ontwikkel nieuwe producten en oplossingen

• Bestaande productprestaties en de kwaliteitsverbetering

 

 

Onze Dienst

Huiselijk een specifiek binnen Technisch Verkoopteam heeft gevestigd dat bereid met klanten is werken om technische ondersteuning te verstrekken en over product en toepassingsvereisten te raadplegen. Voor die klanten die speciale vereisten hebben, is ons Techniekteam beschikbaar om aan de behoeften en aan de ontwerp aangepaste toepassingen te voldoen. Onze verbeterde klantenserviceverrichting blijft geschikte efficiency en altijd hoffelijkheid verstrekken, tot verwerking opdracht geven.

 

Huiselijk creeert een breed platform voor zijn werknemers om hun waarde te realiseren en ook veel talent aan te trekken die en harde het werk innovatief zijn. Tijdens het werk, vervullen wij onze plichten en wij vestigen verhouding tijdens het dagelijkse leven. In de toekomst, zullen wij ons beste om ons onophoudelijk proberen te ontwikkelen en te vernieuwen, en gezamenlijk de mijlpaal in de kleefstof en dichtingsproductindustrie te vestigen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Homey Construction Limited is een professionele leverancier van Dichtingsproduct en Kleefstof in China met 16 van de de uitvoerjaar ervaring. Wij hebben drie productieinstallaties die rond 50.000 vierkante meters, twee fabrieken voor siliconedichtingsproduct, en één fabriek voor pu schuim zijn. Het productievermogen is 20 containers een dag. Tot dusver, worden de Huiselijke producten verkocht aan 60+-landen.

Guangzhou Homey Construction Limited
Guangzhou Homey Construction Limited
Guangzhou Homey Construction Limited
Guangzhou Homey Construction Limited
Guangzhou Homey Construction Limited
Guangzhou Homey Construction Limited
Guangzhou Homey Construction Limited
Guangzhou Homey Construction Limited
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Huiselijk

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 40million-80million

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Homey Construction Limited Certificaten China Guangzhou Homey Construction Limited Certificaten China Guangzhou Homey Construction Limited Certificaten